Jēkabsones-Žogotas pārstāvētā UGMK pieveic spēcīgo Buržas klubu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FIBA Europe

Otro uzvaru jaunās FIBA Eirolīgas sezonas spēlē šodien izcīnīja latviešu basketbolistes Anetes Jēkabsones-Žogotas pārstāvētā līgas čempione Jekaterinburgas UGMK, kas ar 57:52 (15:18, 16:9, 9:16, 17:9) savā laukumā sīvā cīņā uzvarēja Francijas klubu Buržas «Tango».

Šajā mačā Jēkabsone-Žogota laukumā pavadīja 27 minūtes un četras sekundes, kuru laikā guva piecus punktus, realizējot tikai vienu no sešiem izpildītajiem divpunktu metieniem un vienu no trim tālmetieniem.

Uzvarētājām lieliski nospēlēja amerikāniete Kendisa Pārkere, kura ne tikai guva 16 punktus, bet arī izcīnīja 20 bumbas zem groziem, bet 15 punktus pievienoja vēl viena amerikāniete Daiena Taurasi. Tikmēr «Tango» komandā ar 15 punktiem izcēlās Endēnē Mijēma.

Kā ziņots, pirmajā kārtā pirms nedēļas UGMK komanda ar 101:43 izbraukumā pārliecinoši pārspēja Ungārijas otro spēcīgāko klubu Ģēras «Uni».

Vēl vienā mačā šodien Zanes Tamanes pārstāvētā Polijas čempionvienība Krakovas «Wisla Can-Pack» izbraukumā ar 67:61 (23:17, 16:18, 13:12, 15:14) pieveica Čehijas komandu Brno IMOS.

Tamane nospēlēja 25 minūtes un 54 sekundes, kuru laikā guva desmit punktus, realizējot piecus no septiņiem divpunktu metieniem, bet netrāpot vienīgo soda metienu. Tāpat viņa izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas, pieļāva četras kļūdas un izprovocēja trīs noteikumu pārkāpumus.

Tamane kļuva par savas komandas otro rezultatīvāko spēlētāju. Pārliecinoši visrezultatīvāk nospēlēja Žantele Lavendera, kura guva 34 punktus un tika pie desmit bumbām zem groziem.

Tikmēr šī kārta ir brīva Guntas Baško-Melnbārdes pārstāvētajai Francijas komandai Monpeljē «Lattes» un Viļņas «Kibirkštis-VIČI» komandai no Lietuvas ar Ievu Krastiņu ierindā.

Pirmajā kārtā no latviešu basketbolistu komandām neveiksmi cieta vien «Wisla Can-Pack».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu