Reidos alkohola reibumā aizturēti 19 autovadītāji (16)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: IslesPunkFan, CC BY-NC 2.0

Valsts policija (VP) vakar veiktajos reidos aizturējusi 19 autovadītājus alkohola reibumā, aģentūrai LETA atklāja VP Sabiedrisko attiecību nodaļas vecākā inspektore Sintija Virse.

Jau ziņots, ka vakar VP uz ceļiem rīkoja masveida reidus, īpaši uzraugot, vai autovadītāji pie stūres nav sēdušies alkohola reibumā

Reids notika visā Latvijā. Policisti pārbaudīja, vai autobraucēji nav lietojuši alkoholu vai narkotiskās vielas, kā arī kontrolēja, vai tiek izmantotas drošības jostas un bērnu sēdeklīši.

Arī pārējās svētku dienās, tāpat kā citus gadus, ceļu policijas darbinieku uz Latvijas ceļiem būs īpaši daudz. Pastiprināta uzmanība tiks pievērsta svētku pasākumu norises vietām.

VP aicina visus autovadītājus svinēt svētkus apdomīgi un nesēsties pie stūres alkohola reibumā. Arī nākamajā dienā pēc alkoholisko dzērienu lietošanas sēsties pie stūres nav ieteicams.

Komentāri (16)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu