Pamela Andersone atkal apprecējusies ar Riku Salomonu (35)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Slavenā «Playboy» modele un seriāla «Baywatch» aktrise Pamela Andersone otro reizi apprecējusies ar filmu producentu Riku Salomonu.

Pirmo reizi Andersone un Salomons apprecējās 2007.gadā. Kā zināms, pāris salaulājās 90 minūšu pārtraukumā starp Andersones priekšnesumiem kādā Lasvegasas kazino. Tomēr pēc gada abu attiecībās parādījās problēmas un Andersone pieprasīja laulības anulēšanu, ka iemeslu minot krāpšanos.

Sestdien Andersone esot ieradusies Šona Penna labdarības pasākumā ar briljantu gredzenu pirkstā. Kad žurnālisti uzdevuši jautājumu, vai viņa atkal apprecējusies ar Salomou, modele atbildēja apstiprinoši. «Mūsu ģimenes ir ļoti laimīgas, un tas ir vissvarīgākais,» viņa sacīja.

Pagājušā gada izskaņā televīzijas sarunu šovā «Ellen» Andersone atklāja, ka esot salabusi ar bijušo vīru, abu attiecības raksturojot kā «draugi ar privilēģijām». Tomēr abi ir nolēmuši savas attiecības attīstīt tālāk. Arī iepriekšējās attiecībās bija līdzīgs scenārijs. Pēc šķiršanās no rokmūziķa Tomija Lī pāris divas reizes atjaunoja attiecības.

Komentāri (35)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu