Kā iepirkties Anglijā neizejot no mājām?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: reklāmas foto

Savādi, ka preces, kas Rietumeiropā maksā, teiksim, pāris eiro, pie mums ir vairākas reizes dārgākas. Cilvēki uz ārzemēm brauc iepirkties tikpat bieži kā apskatīt skaistas vietas.

Ar patiesu izbrīnu pirms neilga laika staigāju pa Anglijas outletiem un pirku visu, ko manas acis iekāroja – apģērbu, tehniku, rakstāmlietas, pat datoru un printeri. Iepirkšanās tūrisms jau sen ir ikdiena, jo Latvijā iepirkties, liekas, drīz vispār būs visai ekskluzīvs prieks. Tā, kurš vainīgs? Pārdevēji? Var jau it kā saprast – mazā tirgū nevar likt tādus pašus uzcenojumus kā miljonu republikās. Taču tas neatrisina manu lielāko jautājumu – kā neiztērēt lieku naudu par vienkāršām precēm – apģērbs, dators, mēbeles utml.? Eju internetā. Cenas patīkami pārsteidz. Taču atkal uzduros sarežģījumiem – viens eBay pārdevējs atsakās sūtīt ārpus Lielbritānijas, kamēr citi grib, lai pats braucu pakaļ precei un maksāju tikai skaidrā naudā. Cik garš – tik plats. Rēķinu biļetes cenu uz Angliju – atkal neizdevīgi. Tā vien liekas, ka pasaule ir sazvērējusies pret visiem iepirkties gribētājiem.

www.ebaypiegāde.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu