Atklāta pirmā speciālā stāvvieta motocikliem pie t/c (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zilgma Kukle/LETA

2014.gada motosezonas atklāšanas svētku ietvaros pie tirdzniecības centra (t/c) «Mols» atklāta speciālā stāvvieta motocikliem, informē t/c pārstāve Ksenija Mirošņika.

Lai arī Latvijā ir ap 10 000 aktīvo motobraucēju, īpašas stāvvietas motocikliem ir retums. T/c «Mols» ir pirmais no tirdzniecības centriem Latvijā, kas ierīkojis šādu stāvvietu.

«Uz t/c «Mols» lielais vairums apmeklētāju brauc ar auto vai motociklu. Mūsu novērojumi sakrīt ar kopējām tendencēm - motobraucēju kļūst ar vien vairāk. Ar šīs stāvvietas izveidi mēs gribam dot nepārprotamu mājienu, ka gaidīts ir ikviens. Turklāt svarīgi, lai visi jūtās ērti un droši par saviem braucamajiem,» stāsta t/c «Mols» menedžere Lelde Gangnuse-Bērziņa.

Latvijas Motoklubu asociācijas sekretārs, MC «Hermejs» valdes biedrs Arnis Blodons atzīst: «Ļoti nozīmīgi, ka kāds vispār domā šādā virzienā un rūpējas par motobraucēju ērtībām, novietojot savu braucamo. Vienmēr ir patīkami, ja tevi uzrunā vai uzaicina personīgi - kā šajā gadījumā: «Hei, motociklisti, jums tagad ir sava stāvvieta!».»

Neskatoties uz to, ka ceļu satiksmes noteikumi atļauj novietot motociklu arī automašīnām paredzētā stāvvietā, svarīgs ir pašas stāvvietas novietojums. T/c motociklu stāvvieta izvietota iepretī ieejas durvīm un tā paredzēta sešiem spēkratiem.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu