Kritiķi atzinīgi vērtē Maikla Džeksona otro pēcnāves albumu (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Mūzikas kritiķi atzinīgi novērtējuši par popmūzikas karali dēvētā Maikla Džeksona otro pēcnāves albumu «Xscape».

Pirmdien albums iznāca vairākās Eiropas valstīs, savukārt otrdien tas tika izdots ASV.

«Xscape» sastāv no iepriekšējos albumos neiekļuvušām Džeksona dziesmām, ko vairāki populāri producenti «padarījuši mūsdienīgākas». Kritiķi jauno ierakstu vērtē augstāk par 2011.gadā iznākušo pēcnāves albumu «Michael», kam līdz šim pārdoti tikai 540 000 eksemplāru.

Džeksons nomira 50 gadu vecumā 2009.gadā no spēcīgu medikamentu pārdozēšanas.

«Jau no pirmās dziesmas atmiņā palika viņa balss. Tā palikusi gandrīz piecus gadus pēc viņa nāves, un jaunajā albumā ir visspēcīgākā,» raksta laikraksta «Los Angeles Times» kritiķis Rendels Robertss. »«Xscape» šķiet šokējoši vitāls, lai arī producenti pārveidojuši viņa dziesmas un piemērojuši tās deju grīdai.»

«Xscape» iekļautās dziesmas palikušas neizmantotas pēc ierakstiem leģendārajiem albumiem «Thriller» un «Bad», kas iznāca attiecīgi 1982. un 1987.gadā.

«Tā ir īpaša kolekcija, kas uzbur brīnumainus fragmentus no ģeniāla mākslinieka,» raksta britu laikraksta «The Guardian» kritiķis Maikls Krags.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu