Pamela Andersone atklāj, ka bērnībā ir vairākkārt seksuāli izmantota (57)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Pamela drosmīgā un neticamā runā atklāja savu pagātni. Runa notika Kannās, viņas Dzīvnieku labklājības biedrības pasākumā.

Savā runā Andersone atklāja, ka bērnībā vairākas reizes ir bijusi seksuāli izmantota. Pirmo reizi viņai uzmācās auklīte, Pamelai bija tikai seši gadi.

Nākamais incidents notika 6 gadus vēlāk, raksta huffingtonpost.com

«Es gāju ciemos pie draudzenes drauga,» viņa stāsta, «taču drauga vecākais brālis nolēma iemācīt man kā spēlēt Nardi (Backgammon), tas viss noveda līdz muguras masāžai un pārvērtās par izvarošanu, šī bija mana pirmā seksuālā pieredze. Viņam bija 25 gadi, man - 12.»

Taču tas nebija aktrises pēdējais pārbaudījums.

«Kad biju tīņu vecumā, mans bijušais draugs nolēma, ka būtu jautri izvarot mani kopā ar vēl 6 draugiem,» atzīstās Andersone, «es gribēju pazust no šīs pasaules».

46 gadus vecā aktrise turpināja paskaidrot, ka visas šīs traumas viņu novedušas pie neuzticīgām attiecībām ar cilvēkiem. «Mana lojalitāte pieder tikai dzīvniekiem,» viņa sāsta, «esmu apsolījusi sargāt tikai un vienīgi viņus.»

Komentāri (57)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu