Ušakovam ir versija, kāpēc «Vienotība» guvusi tik labus rezultātus (304)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Partija «Vienotība» Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanās guvusi tik daudz balsu vēlētāju zemās aktivitātes dēļ, pārliecināts Rīgas mērs un Saskaņas centra līderis Nils Ušakovs.

Intervijā Latvijas Televīzijas rīkotajā EP vēlēšanu diskusijā Ušakovs norādīja: «Vēlētāju zemā aktivitāte var novest pie tā, ka partijām, kurām ir radikāli noskaņoti vēlētāji (ar ko es varu apsveikt «Vienotību» un Latvijas Krievu savienību) ir aktīvāki.»

Tāpat Ušakovs skaidroja, ka esot aicinājis balsot par to, lai netiktu ieviestas sankcijas pret Krieviju, jo «tas ir tikai un vienīgi Latvijas interesēs, jo mēs runājam par ekonomikas attīstību».

Ušakovs ir pārliecināts, ka Ukrainas jautājums aktivizējis nacionāli noskaņotos spēkus: «To mēs arī redzam, ka «Vienotība» un Latvijas Krievu savienība dabūja negaidīti labus rezultātus,» sacīja Ušakovs.

Jau ziņots, ka 2014.gada 24.maijā Latvijā notikušajās Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanās līderos izvirzās «Vienotība», liecina «Latvijas Faktu» un Latvijas Televīzijas veiktā vēlētāju aptauja.

Komentāri (304)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu