Āboltiņa: Vēlēšanu rezultāti apliecina pieprasījumu pēc stabilas un vienojošas politikas (81)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanu rezultāti Latvijā apliecina sabiedrības pieprasījumu un atbalstu stabilai un vienojošai politikai, kas ietver gan ilgtermiņā vērstu valsts izaugsmi, gan politisko partiju spēku apvienošanu šī mērķa sasniegšanai, «Apollo» norāda partijas «Vienotība» priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa.

«Paldies vēlētājiem, kuri EP vēlēšanās balsojuši atbildīgi un gudri, izvērtējot politisko spēku veikumu, spējot atšķirt profesionālu un valstisku darbu no pelavām un tukšiem solījumiem,» pauž Āboltiņa.

EP vēlēšanu rezultāti ir būtisks apliecinājums tam, ka sekmīgi strādāt var tikai kopīgi – apvienojot spēkus un šādi motivējot vēlētājus un vienojot sabiedrību. Tas, īpaši šajā sarežģītajā ģeopolitiskajā situācijā, ir mūsu kopīgs uzdevums un pienākums savas valsts un iedzīvotāju nākotnei un labklājībai, uzsver Āboltiņa.

Nevis savstarpējiem cīniņiem un spēku sadrumstalošanai, bet sadarbībai un kopīgu, plašu politisko platformu veidošanai jābūt politisko spēku prioritātei. Šī ir svarīga mācība, kas, plānojot savu darbību politikā, jāņem vērā ikvienai valstiski domājošai politiskai partijai un individuāliem politiķiem.

Gan EP, gan pašvaldību un Saeimas vēlēšanās katra balss ir svarīga. Ikviens vēlētājs, kurš devies balsot, ir pelnījis, lai viņa intereses tiktu pārstāvētas. Sīkpartiju radītai politiskai sadrumstalotībai nav nākotnes. Tā sabiedrībā rada vilšanos par neiegūtām un neīstenotām iespējam, uzsver Āboltiņa, norādot, ka politiķiem, kuri patiešām vēlas strādāt un pārstāvēt savus vēlētājus, jāmeklē iesaistīšanās un sadarbības iespējas formā, kas ir gan ilgtermiņā iespējama, gan sabiedrībai un valstij vēlama un noderīga.

Komentāri (81)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu