Zagļi aizbrauc ar Mailijas Sairusas Maserati (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Jau otro reizi septiņu mēnešu laikā tika apzagta 21 gadu vecā dziedātāja Mailija Sairusa, kuras īpašumā Losandželosā ielauzušies zagļi.

Zādzība notika aizvadītajā piektdienā ap plkst. 16.00, šajā laikā dziedātāja atradās koncertturnejā Eiropā. Kad Mailijas asistents pārradies mājās, viņš pamanīja, ka dažas no mantām neatrodas tajās vietās, kur tās tika atstātas.

Policija ir apstiprinājusi, ka divi zagļi, vīrietis un sieviete, ielauzās dziedātājas īpašumā. Ielaušanās notika caur mājas garāžu. Zagļiem izdevās aizlaisties ar Mailijas 2014.gada Maserati Quattroporte automašīnu un pāris dārglietām. Quattroporte cena ir vismaz 102 tūkstoši dolāru, šobrīd turpinās izmeklēšana.

Līdzīgs incidents noticis arī agrāk. 2013.gada novembrī, laikā, kad Mailija svinēja savu 21. dzimšanas dienu, zagļi ielauzušies nozaguši viņas Channel somu, ar kuru Mailija pagājušajā gadā redzēta Eiropas mūzikas apbalvošanā. Lai arī dziedātāja tad neatradās mājās, viņas darbinieki paspēja piezvanīt policijai un zaglis tika arestēts.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu