Stilīgā ietērpā velomaratonu pieveikt vieglāk (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

3000 riteņbraucēji svētdien devās uz starta līnijas 11.Novembra krastmalā, lai Rīgas velomaratona Sporta, Tautas un Spices Ģimenes braucienos ļautos veselīgai un sportiskai laika pavadīšanai. Daži no braucējiem savus ietērpus izvēlējās īpaši rūpīgi un pārsteidza visus ar savu izdomu.

Braucēju ietērpus Spices Ģimenes brauciena laikā nominācijā British Family vērtēja divas īpaši stilīgas dāmas – dziedātāja, topošā māmiņa, Liene Greifāne un bloga Kids Gazette autore Santa Bindemane-Mihelsone, kuras pašas pasākumā ieradās tērpušās atbilstoši britu modes tendencēm. Trīs ģimenes, kas īpaši bija piedomājušas pie sava maratona ietērpa, balvā ieguva Debenhams dāvanu karti 100 eiro vērtībā.

Galvaspilsētas lielākais riteņbraukšanas pasākums – Rīgas velomaratons – šogad norisinājās 31.reizi, un visas distances veda pa lielajām Rīgas ielām un tiltiem, ļaujot dalībniekiem baudīt pilsētas skatus.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu