Ģirts Ķesteris - joprojām iekārojams, taču vairs ne vecpuisis (91)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Elegantais pāris - Ģirts Ķesteris un Kristīne Nevarauska bija diezgan iecienīts pāris, it īpaši tiem, kuri sekoja līdzi viņu aktieru talantam. Abi bija kopā septiņus gadus, taču izšķīrās, tā arī neapprecoties, ziņo žurnāls «Kas Jauns».

Lai arī Kristīne Nevarauska tikai pirms mēneša tika manīta sadevusies rokās un pastaigājoties kopā ar multimediju mākslinieku Arti Dzērvi, tomēr izskatās, ka priekšroku aktrise dod laika pavadīšanai ar Ģirtu, kuru vēl nesen varēja saukt par Latvijas iekārojamāko vecpuisi.

Kristīne un Ģirts pēc teātra noslēguma sezonas jau vairākkārt ir manīti kopā. Pirms Līgo svētkiem abi redzēti pastaigājoties pa Cēsu pilsētu, savukārt pagājušajā nedēļā aktieri manīti vakariņojot restorānā «Happy Days & Nights», vēsta žurnāls «Kas Jauns». Abu savstarpējā izturēšanās nudien neatgādināja izjukušu pāri, jo Kristīne ar karoti cienāja Ģirtu ar gardākajiem kumosiem no sava vakariņu šķīvja.

Komentāri (91)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu