Valdība atļauj IeM uzņemties ilgtermiņa saistības fotoradaru darbības nodrošināšanai (33)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CSDD/LETA

Otrdien Ministru kabinets izdevis rīkojumu, kas atļauj Iekšlietu ministrijai (IeM) uzņemties ilgtermiņa saistības ceļu satiksmes pārkāpumu fiksēšanas tehnisko līdzekļu (fotoradaru) darbības nodrošināšanai laika posmā no 2015.–2019.gadam, portāls «Apollo» uzzināja valdībā.

Paredzēts, ka radarus uzstādīs, apkalpos un protokolus pārkāpējiem izsūtīs valsts akciju sabiedrību «Ceļu satiksmes drošības direkcija» (CSDD), bet IeM ir jānoslēdz valsts pārvaldes uzdevumu deleģēšanas līgums ar CSDD par 20 fotoradaru uzstādīšanu un to darbības nodrošināšanu, kā arī no fotoradariem saņemtās informācijas par pārkāpumiem ceļu satiksmē apstrādi transportlīdzekļu un to vadītāju valsts reģistrā, protokola–lēmuma projekta sagatavošanu un nosūtīšanu personai, kurai uzlikts administratīvais sods.

Ilgtermiņa saistību apmērs piecu gadu periodā paredzēts ne vairāk kā 5,64 miljonu eiro apmērā.

Minētajā naudas summā ir iekļauti izdevumi, kas paredzēti gan samaksai CSDD, gan arī Valsts policijai izdevumiem, kas saistīti ar naudas sodu uzlikšanu.

Komentāri (33)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu