Samanta Tīna Baltkrievijā atstāta kā ķīlniece (72)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Aizvadītajā nedēļā Baltkrievijas pilsētā Vitebskā, pašmāju dziedātājai – Samantai Tīnai, bija tas gods jau trešo gadu pēc kārtas pārstāvēt Latviju staurptautiskajā festivāla un jauno izpildītāju konkursā «Slavjanskij Bazar 2014», šoreiz kā žūrijas pārstāvei. Festivāls šogad norisinājās no 10.-14. jūlijam jau 23. reizi.

«Festivāla laikā mūsu auto apturēja milicija ar mērķi pārbaudīt dokumentus,diemžēl, pases bija aizmirsušās viesnīcā. Neskatoties uz to, ka bija žūrijas pārstāvja caurlaide un milicijai skaidri redzams, ka esam festivāla viesi. Inspektors uzstāja, ka mani jāatstāj kā ķīlnieci, kamēr tiek sagādāti vajadzīgie dokumenti, citādi nāksies braukt uz iecirkni.Tas atgādināja, ka neesam Eiropā! Beigu beigās dokumenti tika atvesti un viss beidzās labi.», ar smaidu atceras Samanta.

Samantai arī šogad bija iespēja ne tikai piedalīties žūrijas darbā, bet arī kāpt uz lielās skatuves, dalot to ar tadiem māksliniekiem kā Boriss Moisejevs, Filips Kirkorovs, Emelie De Forest, Grupa- «BLUE» Timur Rodrigez, u.c

Dziedātāja lepojas ar «Slavjanskij Bazar 2014» Latvijas pārstāvi Emīlu Balceri, kurš godam pārstāvēja savu valsti un izcīnija atzinību par orģinālu izpildījumu «Tumša nakte, zaļa zāle». Konkursā uzvarēja Meksikas pārstāvis Rodrigo De La Cadena, iegūstot prēmiju 20.000 USD apmērā.

Komentāri (72)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu