Ar svinīgu atklāšanas koncertu Jūrmalā sāksies «Jaunais Vilnis» (53)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Katerina Korss

22.jūlijā ar svinīgu atklāšanas koncertu Jūrmalā sāksies ikgadējais festivāls «Jaunais Vilnis». Dzintaru koncertzālē varēs manīt konkursantus no visas pasaules, kā arī smalkākos krievu estrādes māksliniekus. Festivāls norisināsies no 22.-27.jūlijam un šajā laika posmā arī portāls «Apollo» būs notikuma vietā, lai ziņotu par jaunākajiem notikumiem un grandiozākajiem skandāliem.

Atklāšanas ceremonija un konkurss kā jau katru gadu norisināsies Dzintaru koncertzālē, kur 22.jūlijā varēs redzēt visus «Jaunā Viļņa» dalībniekus. Konkursanti piedalīsies tradicionālajā karogu ceremonijā, izlozēs savus konkursa kārtas uzstāšanās numurus un iepazīsies ar žūrijas locekļiem.

Šogad konkursā piedalīsies 16 konkursanti no 13 valstīm - Armēnijas, Gruzijas, Vācijas, Izraēlas, Itālijas, Kazahstānas, Kirgizstānas, Latvijas, Lietuvas, Moldovas, Krievijas, Ukrainas un ASV.

Latviju šogad festivālā pārstāvēs rīdzinieks Stass Šurins, kurš jau piecus gadus dzīvo Ukrainā. 23 gadus vecais dziedātājs ir uzvarējis arī Ukrainas «Zvaigžņu Fabrikā 3».

Komentāri (53)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu