Foto: Smalkās aprindas ar vērienu ierodas uz «Jaunā viļna» atklāšanu (139)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

22. jūlijā ar svinīgu atklāšanas koncertu Jūrmalā tika atklāts «Jaunā Viļņa» festivāls. Dzintaru koncertzālē ieradās un uzstājās tādi mākslinieki, kā Filips Kirkorovs, Ivans Dorns, Sergejs Lazarevs, «Serebro» un citi.

Pirms atklāšanas koncerta jau laikus pie Dzintaru koncertzāles ieejas sāka pulcēties cilvēki ar fotoaparātiem, mēģinot ieraudzīt kādu krievu estrādes zvaigzni. Cilvēku masas drūzmējās ap nožogojumu un skaļi spiedza, ieraugot slavenības, kuras ieradās smalkākajos tērpus un personīgo šoferu pavadībā atbrauca ar iespaidīgākajām automašīnām. Piemēram, slavenā Alla Pugačova uz atklāšanas koncertu ieradās baltā limuzīnā, taču dziedatāja Nyusha ieradās spilgti sarkanā Ferrari automašīnā.

Dzintaru koncertzālē ieradās ne tikai slaveni krievu estrādes mākslinieki, bet arī smalkākās sabiedrības dāmas, kuras fotogrāfiem labprāt izrādīja savus krāšņos tērpus.

Atklāšanas koncerta laikā uz skatuves kāpa vairāki slaveni mākslinieki, skatītāji varēja iepazīties ar konkursa dalībniekiem, savukārt konkursa dalībnieki - ar žūrijas locekļiem. Tika noskaidroti arī konkursantu kārtas uzstāšanās numuri. Stass Šurins, kurš «Jaunajā vilnī» pārstāv Latviju, konkursā uzstāsies kā 8.

Šogad «Jaunais vilnis» Jūrmalā norisināsies no 22. līdz 27.jūlijam, konkursa pirmā diena sāksies trešdien, 23.jūlijā. Šajā laika posmā arī portāls «Apollo» būs notikuma vietā, lai ziņotu par jaunākajiem notikumiem un grandiozākajiem skandāliem.

Komentāri (139)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu