Seksīgās «Serebro» meitenes «Jaunajā vilnī» trako caurspīdīgās kleitiņās (113)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

22. jūlijā Dzintaru koncertzālē norisinājās «Jaunā viļņa» atklāšanas koncerts, uz tā skatuves kāpa arī seksīgo meitenu trio - grupa «Serebro». Uzreiz pēc enerģiskās uzstāšanās meitenes devās pie koncertzāles ieejas, kur pulcējās slavenības un šī gada konkursanti.

Atraktīvās grupas «Serebro» meitenes uzreiz pēc uzstāšanās svinīgajā «Jaunā viļņa» atklāšanas ceremonijas devās uzņemt pāris fotogrāfijas. Caurspīdīgās kleitiņās tērpušās dāmas aktīvajā pozēšanā iekarsa tik ļoti, ka nekautrējās pacelt augstāk kleitiņas un «atšaut» dibenus, lai izskatītos seksīgākas un iekārojamākas. Vēlāk meitenes izmantoja izdevību, lai nofotogrāfētu selfiju saviem privātajiem arhīviem.

Grupas «Serebro» meitenēm mugurā bija caurspīdīgas kleitiņas, tām cauri spīdēja vien apspīlēti un krāsaini krekliņi, Visām trim grupas dalībniecēm kājās bija modīgie augstās platformas apavi. «Jaunā viļņa» dalībnieču izdarības piedāvājam apskatīt fotogalerijā!

Komentāri (113)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu