«Jaunā viļņa» laikā duets no Ukrainas uzstājas un staigā apkārt ar valsts karogu (53)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

Populārais, Ukrainā dzīvojošais duets Potaps un Nastja konkursā «Jaunais vilnis» izcēlās staigājot apkārt ar Ukrainas karogu rokās. Duets ne tikai kāpa uz skatuves ar savas valsts karogu, bet, ietinušies tajā, staigāja pa Dzintaru koncertzāles teritoriju.

Uz žurnālistu jautājumu, vai jaunieši neuzskata, ka staigāt apkārt ar Ukrainas karogu pasākumā, kuru rīko Krievija, ir provokācija, viņi atbildēja pavisam vienkārši: «Mēs to darām tikai, lai atbalstītu savu dzimteni.»

«Esam Ukrainas mākslinieki. Tikām pie karoga uz kura rakstīts «karam nē, mieram jā». Tā nav nekāda provokācija, jo simbolizē miera veidošanos un mūsu vēlmi pēc miera,» skaidro Potaps.

Arī Nastja piebilst, ka viņi nav domājuši neko provocēt un šādas runas ir muļķības. Dziedātāja paskaidroja, ka gluži kā jebkurš cilvēks, kas darbojas šovbiznesā, arī viņa izjuta nemieru sekas.

«Esam populāri, uzstājamies visā pasaulē, ne tikai Ukrainā vai Krievijā. Tagad tikai tāpēc, ka izejam uz skatuves ar savas valsts karogu mums pārmet. Tikpat labi varu teikt, ka uz «Jaunā viļņa» logo ir redzams Krievijas karogs, tā tad arī ir provokācija. Ja šādi mēs uztversim lietas, nekas labs nenotiks. Esam muzikanti un vēlamies mieru, laimi un mīlestību,» nopietni stāsta Potaps.

Duets nenoliedz, ka ar daudziem Krievijas māksliniekiem ir sadraudzējušies un nekad nav dzirdējuši, ka kāds ko negatīvu pasaka par Ukrainu. Mūziķis, protams, piebilda, ka nesaprot, vai tās ir bailes, cieņa pret viņu vai vienkārši internetā tiek rakstītas muļķības. Šajā informācijas laikmetā par to nav jālauza galva.

Komentāri (53)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu