Latvijas pārstāvis «Jaunajā vilnī» nav 100% pārliecināts par dziesmas izvēli (55)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

22.jūlijā ar svinīgu atklāšanas koncertu Dzintaru koncertzālē sākās festivāls «Jaunais vilnis», tā pirmā konkursa diena norisināsies jau 23.jūlija vakarā. Dalībnieki tajā izpildīs slavenākos pasaules hītus.

Pirmajā konkursa dienā «Jaunā viļņa» konkursantiem paredzēts pasaules hītu vakars. Skatītāji varēs dzirdēt vairākas pasaulē pazīstamas un jau iemīļotas dziesmas, kuras izpildīs 16 konkursanti no 13 dažādām pasaules valstīm.

Portālam «Apollo» rīdzinieks Stass Šurins, kurš «Jaunajā vilnī» pārstāv Latviju jau pastāstīja, ka izpildīs leģendārās angļu rokgrupas «Muse» hītu «Starlight».

Šurins atzīst, ka nav pilnībā apmierināts ar dziesmas izvēli, jo viņš neuzskata, ka «Starlight» ir labākā no «Muse» dziesmām. «Dziesma it kā ir vienkārša, taču tajā pašā laikā tajā ir sīkumi, kurus grūti izpildīt,» paskaidro Stass, «dziesmu «Starlight» pirmo reizi es dzirdēju tikai pirms pāris dienām, kad man pateica, ka to nāksies dziedāt.»

Pirms pirmās konkursa dienas visi dalībnieki ir nedaudz uztraukušies, jo laika ir maz un vēl pirms lielā koncerta konkursanti grib atpūtināt balsi.

«Pateicoties jau notikušajam atklāšanas koncertam, satraukums ir mazliet mazāks,» paskaidro Latvijas pārstāvis.

Šobrīd vienīgie apgrūtinājumi ar ko saskāries Stass Šurins ir tērpu izvēle. Konkursa organizatori ļoti cītīgi izskata, ko konkursanti velk mugurā, tāpēc Šurins vēl nezin, ko mugurā vilks rīt, konkursa otrajā dienā, kad dalībnieki izpildīs savas valsts nacionālās dziesmas.

Komentāri (55)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu