Kā tikt pie skaistiem matiem? Pagatavo matu masku (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vasarā, kad karsta saule, vējš, lietus un jūras ūdens jūsu matus padara trauslus un spurainus, ieteicams neaizmirst par matu īpašu kopšanu. Te nav nekā sarežģīta - pāris reizes nedēļā, pirms esi nolēmusi mazgāt matus, iezied tos ar sagatavoto masku, uzliec dušas cepurīti. Lai maska labāk iedarbotos, galvu aptin ar dvieli.

Daži ieteikumi matu kopšanai - lielisks rezultāts, ja izmantosi dabīgus, ledusskapī atrodamus produktus matu skaitumam:

Jogurta maska

Mitrus matus un matu saknes bagātīgi ieziež ar jogurtu bez piedevām. Izmazgā pēc 20 minūtēm. Šī maska lieliski palīdzēs taukainu matu īpašniekiem. Jogurta vietā var izmantot mazkaloriju skābo krējumu vai rūgušpienu.

Banānu maska

Pāris gatavus banānus sajauc ar ēdamkaroti kokosriekstu sviesta un ēdamkaroti medus. Masku iesmērē matos, iemasē galvas ādā un izmazgā pēc 10 minūtēm. Taviem matiem patiks vitamīniem bagātā maska.

Olu dzeltenuma maska ar citronu

Olu dzeltenumus sakuļ ar viena citrona sulu, nedaudz olīveļļas un piena. Masku iesmērē matos. Izmazgā pēc 20 minūtēm. Olu dzeltenumā esošie vitamīni baros matus un matu saknes, tas veicinās matu augšanu.

Auzu pārslu maska

Auzu pārslas samaļ kafijas dzirnaviņās, sajauc ar pienu, lai veidotos pašķidra putriņa, pieliek ēdamkaroti olīveļļas. Masku iesmērē matos, patur 20 minūtes, izmazgā.

Šī maska lieliski baros matus un palīdzēs galvas ādai atbrīvoties no blaugznām.

Kokosriekstu sviesta maska

Šī maska ieteicama sausu matu īpašniekiem. Kokosriekstu sviestu sajauc ar olīveļļu - divas daļas kokosriekstu sviesta, viena daļa olīveļļas. Ar masku bagātīgi ieziež matus, izmazgā pēc 20 minūtēm.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu