Dombrovskis noraida izskanējušās baumas (42)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Baumas par iespējamo amatu sadalījumu jaunajā Eiropas Komisijā (EK) neatbilst patiesībai, komentējot iespēju ieņemt enerģētikas savienības komisāra un Eiropas Komisijas (EK) viceprezidenta amatu, aģentūrai LETA sacīja Eiropas Parlamenta deputāts Valdis Dombrovskis (V/ETP).

«Šīs baumas neatbilst patiesībai. Par konkrētu amatu piedāvājumu informācija būs nākamās nedēļas vidū,» sacīja Dombrovskis, vēršot uzmanību, ka amatu sadale joprojām nedaudz ievelkas, jo turpinās sarunas.

«Piemēram, Beļģija tikai šorīt nominēja savu kandidātu,» atzīmēja deputāts.

Kā ziņots, jaunievēlētais EK prezidents Žans Klods Junkers ir sācis iepazīšanos ar kandidātiem uz komisāru amatiem, un tikmēr atklātībā nonācis jauns dokuments par iespējamo portfeļu sadali EK, kas datēts ar 2.septembri. Atbilstoši šim sarakstam Dombrovskim varētu tikt piedāvāts jaunizveidotais enerģētikas savienības komisāra portfelis, kas vienlaikus ietver arī EK viceprezidenta amatu.

Komentāri (42)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu