Patiesība par neēšanu pēc sešiem vakarā (55)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Turpinām Jūs iepazīstināt ar Marvela Greja diētas ieteikumiem, kuri aplūko arī tādu jautājumu, kā ēšana pirms miega.

Ieteikums skan pavisam vienkārši. Cilvēkam, kuram ir liekais svars, vajadzētu pārtraukt ēst vismaz 1 vai 2 stundas pirms miega.

Ņemiet vērā, ka arī naktī cilvēkam ir nepieciešama enerģija, tāpēc neēšana pēc plkst.18 jeb badošanās 5 - 6 stundas pirms miega nemaz nav ieteicama. Šāda atturēšanās organismam rada nevēlamu stresu un vēlmi uzkrāt rezerves.

Lai arī ieteikums izklausās viegli izpildāms, šis tiešām ir klupšanas akmens daudziem jo daudziem cilvēkiem. Ja tiksiet galā ar pārēšanos pirms miega, svars pazudīs kā nebijis. Savlaicīgi (2 stundas pirms gulētiešanas) apēstas normālas vakariņas ir vieglākais veids kā pārtraukt vakara badošanosledusskapja rajonā.

Ja sekosiet Marvela Greja svara samazināšanas ieteikumiem, tad svaru samazināsiet bez īpašas piepūles. Galvenais ir saprast, ka Jums ir daži ieradumi, kuri Jūs ir padarījuši par dažiem kilogramiem smagāku nekā Jūs to vēlētos.

<strong>ē</strong><strong><span style="font-family:arial, sans-serif;">tas </span></strong><span style="font-family:arial, sans-serif;">m</span>ā<span style="font-family:arial, sans-serif;">jaslap...

Komentāri (55)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu