Skarbi raksturo meklēšanā izsludināto Zaļkalnu (62)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ian Halsey, CC BY-NC 2.0

Mājas saimnieks, kurš Lielbritānijā savulaik izīrējis istabu Arnim Zaļkalnam, skarbi izteicies par meklēšanā izsludināto latvieti, vēsta izdevums «Get West London».

65 gadus vecais Radoslavs Andričs izīrē namu, kur Zaļkalns pirms gada bija apmeties kopā ar savu draudzeni. Vīrietis piektdien britu medijiem izteicies, ka 41 gadu vecais Zaļkalns bijis «briesmīgs cilvēks ar vardarbīgu raksturu».

Andričs norādījis, ka sākotnēji Zaļkalns radījis patīkama cilvēka iespaidu, taču vēlāk viņš pilnībā mainījies. «Man no viņa bija bail. Es baidījos arī par viņa draudzeni,» sacīja vīrietis.

Mājā Zaļkalns ar draudzeni dzīvoja 18 mēnešus, taču tad sieviete palikusi stāvoklī un viņi pārvākušies.

Izdevums «The Telegraph» vēsta, ka Zaļkalna 19 gadus vecā meita Elvīra savu tēvu neatceras, jo bijusi vēl zīdainis, kad Arnis nogalināja viņas māti.

«Es nepazinu Arni. Man nav ne atmiņu, ne kāda informācija par viņu,» izdevums citē Elvīru.

«Es negribu būt iesaistīta šajā lietā. Pietiek jau, ka šis stāsts [par tēvu], kuru esmu slēpusi visu mūžu, tagad ir zināms visiem.»

Komentāri (62)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu