Skandāli turpinās: Pamela Andersone nožēlo izdarīto (15)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Sāk palikt grūti skaitīt, kuro reizi Pamela Andersone vēlas šķirties no sava vīra Rika Salomona, jo kārtējo reizi viņa ir pārdomājusi savu lēmumu.

Pavisam nesen Andersone bija iesniegusi šķiršanās dokumentus, taču vēlāk tos anulēja. Pamelas un Rika dzīvēs atkal viss bija skaisti, tomēr aktrise atkal ir pārdomājusi. Kāds pārim tuvs draugs portālam «radaronline.com» ir paziņojis, ka viņa nožēlo dokumentu anulēšanu.

«Kad viņi atkal sagāja kopā, RIka un Pamelas starpā bija medusmēneša periods un viss bija lieliski, taču tas ātri pārgāja, nenokārtu attiecību problēmu dēļ,» stāsta draugs.

«Andersone vienmēr ir bijusi kā brīvs gars, taču Riks ir vairāk piezemēts,» atklāj avots. «Viņam nepatīk tas, ka Pamela atkal cenšas mainīt savu izskatu».

Izrādās, ka Rikam patīk Pamelu kontrolēt. Arī ideja par matu nogriešanu bija viņa.

Arī tad, kad aktrise piedalījās fotosesijā «No Tofou» žurnālam, kurā pilnībā tika mainīts viņas tēls, viņai šis izskats nepatika, taču Riks to dievināja.

«Andersone visiem stāsta, ka viss ir kārtībā un katrā laulībā ir augumi un kritumi,» stāsta draugs. «Pat vņas bērni atzīst, ka Riks ir lielisks puisis, taču izskatās, ka Pamela netiek galā pati ar sevi».

Pamela un pokera spēlmanis Riks Salomons pirmo reizi salaulājās 2007.gadā, laulība tika anulēta vien pēc diviem mēnešiem. 2014.gada janvārī Pamela paziņoja, ka viņi precēsies vēlreiz.

Komentāri (15)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu