Svarīga informācija tiem, kuri strādā ar bērniem (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Turpinot veiksmīgi aizsākto dažādu radošo darbnīcu ciklu, ceturtdien, 23.oktobrī, no plkst.10.00 līdz plkst.14.30 Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekcijas (VBTAI) speciālisti piedāvā radošo darbnīcu Bērna savstarpējo attiecību veicināšana grupā izglītības iestāžu sociālajiem pedagogiem, klašu audzinātājiem un citiem speciālistiem, kuri savā ikdienā strādā ar bērniem.

Radošās darbnīcas dalībniekiem būs iespēja apzināt dažādas izplatītākās bērnu un pusaudžu saskarsmes grūtības, kā arī ar dažādu vingrinājumu palīdzību veicināt praktisku saskarsmes iemaņu apgūšanu darbā ar bērniem.

Saskarsmes prasmju trūkums ir viena no aktuālākajām problēmām, ar ko sastopas bērni un pusaudži. Darba rezultāti rāda, ka šī tēma ir aktuāla arī viņu vecākiem un audzinātājiem. Aizvadītajā gadā Bērnu un pusaudžu uzticības tālruņa 116111 speciālisti par dažādām saskarsmes grūtībām izglītības iestādē ir konsultējuši 1592 bērnus un pusaudžus, gadu iepriekš palīdzība sniegta 1295 bērniem.

Radošā darbnīca notiks VBTAI 3.stāva zālē, Ventspils ielā 53, Rīgā.

anita.ergle@bti.gov.lv

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu