Izsludina jaunu radošo darbu konkursu skolēniem (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Latviešu valodas aģentūra izsludina radošo konkursu skolu jaunatnei Latvijā un diasporā «Mani septiņjūdžu zābaki stāv kaktā ar putekļiem apklāti» (Aspazija). Deviņus labākos darbus no katras skolas gaidīs Latviešu valodas aģentūrā, kur skaistākie darbi tiks apkopoti un izdoti grāmatā, informēja Velga Līcīte, Latviešu valodas aģentūra.

Konkursa mērķis ir popularizēt latviešu valodu un rosināt skolēnu izzināt kultūrvēsturisko mantojumu, latviešu valodas lomu un nozīmi Latvijā, katra iedzīvotāja līdzatbildību, kopjot un saglabājot latviešu valodu.

Konkursa darbus iesūtīt līdz 2014.gada 18.novembrim.

Konkursa nolikums atrodams Latviešu valodas aģentūras mājaslapā www.valoda.lv.

Iepriekšējo gadu skolēnu radošie darbi izdoti grāmatās: «Mana valoda ir mans gods» (2009), «Iededzies par savu tautu, valsti un valodu» (2010), «Mana valoda ir mans gods. My Language: A Matter of Honour for Me. Ma langue est mon honneur» (2010), «Ko, Latvija, Tev varu dot?» (2011), «Starp tevi un mani ir valoda» (2013), «Latvija, es esmu Tavs bērns» (2014). Šobrīd maketēšanas stadijā ir krājums «Dzimtas stāsti. Ar saknēm Latvijā».

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu