Iespējams, stulbākais joks, ko amerikānis pateicis lidojuma laikā (42)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Kāds vīrietis no ASV sarīkoja pamatīgu jezgu, lidmašīnā paziņojot, ka sirgst ar Ebolas vīrusu.

Ārvalstu mediji vēstī, ka 54 gadus vecais amerikānis, kura vārds netiek nosaukts, lidmašīnā iekliedzies: «Man ir Ebola, jūs visi esat pagalam!», tāpat vīrietis kliedzis, ka ir bijis Āfrikā.

Pēc šī joka lidmašīnā, kas no ASV bija ceļā uz Dominikānas Republiku, sākusies panika. Lidmašīnā atradās 290 pasažieri un uzreiz pēc ierašanās galamērķī tā tikusi izolēta.

Lai arī apkalpes locekļi nojauta, ka tas ir joks, tomēr par notikušo ziņots atbildīgajām amatpersonām un lidmašīnā pēc tās nosēšanās ieradās aizsargtērpos ģērbušies cilvēki, kas izveda cilvēkus no lidmašīnas.

Pēc medicīniskās pārbaudes secināts, ka vainīgajam pasažierim nav Ebolas vīrusa, lai arī viņš lidojuma laikā klepojis. Tāpat secināts, ka viņš nekad nav bijis Āfrikā.

Internetā publiskots kāda pasažiera uzņemts video, kurā redzams, kā medicīniskais personāls izved cilvēkus no lidmašīnas.

Aviokompānijā «American Airlines» apstiprināja, ka šāds incidents ir bijis un atvainojās pasažieriem, kuriem notikušais radīja neērtības.

Komentāri (42)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu