Markusu Rivu sagaida ellišķīga nakts ar Meladzi (18)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Keita Kondratjeva

Šo svētdien 21:45 kanāla «NTV Mir Baltic» ēterā iziet kārtējais muzikālā šova «Gribu pie Meladze» izlaidums. Slavenajam zvaigžņu medniekam Konstantīnam Meladzem otrajā kārtā iecerētajai puišu grupai jāizvēlas vairs tikai viens dalībnieks. Mūsu tautietis Markuss Riva vēl pat nenojauš, cik smagi pārbaudījumi viņu sagaida!

Pagājušajā nedēļā Konstantīns Meladze ar sieviešu un vīriešu žūrijas palīdzību pabeidza sākotnējo pretendentu atlasi jaunajai grupai. Atbilstoši noteikumiem nākamajā kārtā iekļuva 51 cilvēks. Taču viens no laimīgajiem veiksminiekiem pēkšņi atteicās no tālākās dalības projektā, jo viņam pavērās iespēja studēt ārzemēs. Tagad tiem, kuriem nedaudz pietrūka veiksmes pirmajā kārtā, pēkšņi ir pavērusies iespēja uzlekt uz pēdējā pakāpiena jau aizejošajā vilcienā.

Tiklīdz trūkstošais dalībnieks tiks atrasts, sāksies šova otrā kārta. Un tā izvērtīsies par īstu neprātu tiem izredzētajiem, kuri būs tajā iekļuvuši.

Šova kreatīvais producents Alans Badajevs: «Esam nonākuši pie posma, kuram dots nosaukums «Elles nakts». Konstantīns Meladze dod uzdevumu pretendentiem sadalīties pa trim, atrast sev dziesmu un patstāvīgi sagatavot numuru. Tam ir atvēlētas tikai 12 stundas. Gulēt viņi nedabūs, iekodīs kaut ko steigā, toties, cerams, labi uzstāsies.»

Tagad potenciālie estrādes spīdekļi ir visi kopā, taču vienlaikus – katrs par sevi. Kurš būs tas laimīgais, kurš iekļūs otrajā kārtā? Vai grupu dalībniekiem izdosies savstarpēji vienoties un cienījami sevi prezentēt? Kuru no grupām par savu favorītu atzīs skatītāji? Un kuru izglābs tiesneši?

Žūrijas sieviešu grupa var izglābt vienu pretendentu. Arī vīriešu grupa – vienu. Un vienu var glābt arī pats Meladze. Tādējādi nākamajā kārtā var nonākt visi trīs dalībnieki vai arī neviens! Kurš pārdzīvos ellišķīgo nakti? Bezmiegs, strīdi, asaras – kurš izturēs stresu un pierādīs, ka ir lielās skatuves cienīgs? To uzzināsim jau šo svētdien.

Jaunā muzikālā zvaigžņu šova «Gribu pie Meladzes» programma «NTV Mir Baltic» ēterā svētdien, 12. oktobrī, 21:45. Turam īkšķus par mūsu tautieti Markusu Rivu!

Komentāri (18)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu