Izstādē informēs par izglītības iespējām ārzemēs (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Jau rītdien, 18.oktobrī, norisināsies starptautiskās izglītības izstāde «Baltic Fair 2014». Vislielākā Baltijā, izstāde notiek trīs valstīs - Latvijā, Igaunijā un Lietuvā, informēja  Lina Panova.

Nav noslēpums, ka būtiska daļa Latvijas jauniešu plāno iegūt izglītību ārzemēs. Tomēr ne tikai jaunieši ir ieinteresēti izglītības iestādēs - arī pašas iestādes ir ieinteresētas Latvijas jauniešos. Pēdējo gadu laikā aizvien vairāk ārvalstu augstskolas atzīst, ka latviešu studenti ir uzcītīgi, kreatīvi un izcili papildina kopējo augstskolu studentu kolektīvu.

Izstādē jau tradicionāli piedalīsies Lielbritānijas mācību iestādes - slavenās universitātes (Essex University, Bournemouth University, University of Bradford utt.) un prestižas koledžas (Astrum Colleges, Bellerbys College u.c., kā arī populāras augstskolas no Dānijas, Amerikas, Ķīnas un Krievijas.

Pirmo reizi Latvijā slavenās izglītības iestādes no Vācijas («Jacobs University» - viena no vadošajām neatkarīgajām privātajām Vācijas augstskolām), Spānijas (privātā «UCAM Universidad Católica» universitāte), Portugāles («International School of the Algarve» - starptautiskā skola-pansija) un Holandes (labākā viesmīlības augstskola Holandē «Hotelschool The Hague»).

Starptautiskā Izstāde «Baltic Fair 2014» notiks 18.oktobrī, viesnīcā «Islande Hotel Riga», no 10:00 līdz 18:00. Ieeja bezmaksas!

Pilna informācija pieejama šeit.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu