Saimniekšova intrigas turpinās: Magone Burka neļauj Ventim satikt dēlu (80)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Populārā pašmāju televīzijas šova «Saimnieks meklē sievu» intrigas turpinās. Šova spilgtākais pāris Magone Burka un Ventis Vītols pasaulē laiduši mazuli, taču žurnāls «Kas Jauns» ziņo, ka bērna tēvam neļauj ar viņu satikties.

Lai arī seriāla laikā Magone Burka palika stāvoklī no Venta, abu attiecības neveidojās veiksmīgas un neiztika bez skandāliem. Tā rezultātā Magone ar jau esošo dēlu Robertu aizbrauca no Latvijas, bet atgriezās neilgi pirms dzemdībām.

Par sava dēla Raimonda Saulgaita piedzimšanu Ventis esot uzzinājis no svešas sievietes, jo ar Magoni nekontaktējas. Jaundzimušo viņš apraudzīja vien divas nedēļas pēc dzimšanas. Vēlāk abu attiecības normalizējās, Ventis pat palīdzēja labiekārtot Magones vienistabas dzīvokli Liepāja, kur viņa plāno dzīvot ar abiem dēliem.

Tomēr jau atkal Magone izvairās un šobrīd Ventis pēdējo reizi savu dēlu ir saticis septembra sākumā, vēsta žurnāls «Kas Jauns».

19.septembrī Magonei bija plānots pārvākties uz jauno dzīvokli, arī Ventis ticis uzaicināts uz Liepāju, taču ierodoties sapratis, ka aizmirsis mājās atslēgas. Magone uz telefona zvaniem atbildējusi izvairīgi, bet vēlāk telefonu atslēgusi. Vēlā, lietainā vakarā viņš gaidījis uz ielas, tomēr Magone tā arī nav atbraukusi.

Uzturlīdzekļus - 128 eiro mēnesī - Ventis pārskaita regulāri. Viņš uzskata, ka Magone ar bērniem atkal varētu doties prom no valsts, tāpēc drīzumā gatavos pieteikumu tiesā, lai viņš varētu tikties ar dēlu.

Komentāri (80)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu