Raimonds Pauls asi kritizē Krievijas aktiera iekļaušanu «melnajā sarakstā» (798)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Maestro Raimonds Pauls asi nokritizējis Latvijas Ārlietu ministrijas lēmumu «melnajā sarakstā» iekļaut aktieri Mihailu Porečenkovu.

Intervijā «Vesti.lv» Pauls norādījis, ka ir pret mākslinieku iekļaušanu jebkādos «melnajos sarakstos».

«Esmu pret mākslinieku iekļaušanu jebkādos «melnajos sarakstos». To vispār nemaz nevajadzēja iesākt. Kā jau saprotat, es ar to domāju Valēriju, Josifu Kobzonu un Oļegu Gazmanovu, kurus neielaida «Jaunajā vilnī». Man tas viss atgādina tos laikus, kad mums vieni varēja izbraukt no valsts, bet citi - nevarēja. Vai tiešām mēs atkal esam atgriezušies šajos bēdīgajos laikos? Es nedomāju, ka Latvija no visas šīs konfrontācijas kaut ko iegūs. Tik radikāli soļi ne pie kā laba nenovedīs,» sacījis Pauls.

Jau ziņots, ka ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs (V) liedzis Latvijā ieceļot trīs plaši pazīstamiem Krievijas dziedātājiem - Oļegam Gazmanovam, Josifam Kobzonam un Allai Perfilovai, kura pazīstama ar skatuves vārdu Valērija. Viņam pagājušajā nedēļā piepulcējies arī krievu aktieris Mihails Porečenkovs.

Ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs (V) sestdien pavēstīja, ka «Latvija konsekventi turpinās savu politiku attiecībā uz tiem, kas ar savu rīcību grauj starptautisko tiesību principus. Porečenkovs nav gaidīts Latvijā.»

Kā ziņots, plašu rezonansi medijos un sociālās saziņas vietnēs piektdien izraisīja slavenā Krievijas aktiera Mihaila Porečenkova vizīte teroristu sagrābtajās teritorijās Doņeckā, kur viņš šaudījās ar ložmetēju, galvā uzlicis ķiveri, uz kuras bija uzraksts «Prese».

Komentāri (798)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu