Madonna izliekas, ka nepazīst savu brāli - bezpajumtnieku (70)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Populārā amerikāņu dziedātāja Madonna sadusmojusi sabiedrību. Izrādās, ka dziedātājai ir nopietni slims brālis, kurš ir bezpajumtnieks, taču viņa atteikusies palīdzēt, vēsta portāls «jezebel.com».

Antonijs Cikounī ir viens no dziedātājas Madonnas sešiem radiniekiem. Izrādās, ka viņš ir bezpajumtnieks jau vairākus gadus. Avoti vēsta, ka lielākā daļa no Madonnas ģimenes pēc vairākiem gadiem ir padevušies un vairs negrib palīdzēt Antonijam «nostāties uz savām kājām».

«Patiesība ir tāda, ka Madonnai ir pilnīgi vienalga, vai esmu miris. Es šaubos, ka viņa mani pat atpazītu,» Antonijs atklājis ziņu portālam «National Enquirer». «Ironiski ir tas, ka mana ģimene domā, ka esmu izvēlējies dzīvot šādu dzīvi, taču tā nav.»

Jau zināms, ka Madonna pameta Mičiganu 1978.gadā ar tikai 35 ASV dolāriem kabatā. Viņa pārvācās uz dzīvi Ņujorkā un vēlējās kļūt par profesionālu dejotāju.

Komentāri (70)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu