Krutojs noliedzis baumas par «Jaunā viļņa» norises vietu (149)

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Krievijas popmūzikas komponists un producents Igors Krutojs noliedzis vairāku mediju ziņoto, ka konkurss «Jaunais vilnis», kas līdz šim notika Jūrmalā, turpmāk tiks rīkots Sanktpēterburgā.

Laikrakstam «Komsomoļskaja pravda» viņš trešdien teicis, ka sarakstā, no kura tiks izvēlēta «Jaunā viļņa» norises vieta, joprojām ir piecas kandidatūras - Kazaņa, Baku, Krima, Soči un Kaļiņingrada.

«Bet kas attiecas uz Sanktpēterburgu - tās ir tenkas. Turklāt tur jau notiek cits liels festivāls - «Baltās naktis»,» «Komsomoļskaja pravda» citē Krutoja teikto.

Krutojs arī noliedzis Krievijas mediju viņam šonedēļ piedēvētos izteikumus, ka visticamākā «Jaunā viļņa» rīkošanas vieta būs Sanktpēterburga.

Jau vēstīts, ka starptautiskā jauno populārās mūzikas izpildītāju konkursa «Jaunais vilnis» vadība līdz gada beigām plāno pieņemt lēmumu par konkursa norises jauno vietu, ziņu aģentūrai «RIA Novosti» iepriekš teicis konkursa prezidents Krutojs.

Lai gan spekulācijas par iespējamu «Jaunā viļņa» norises vietas maiņu ir virmojušas jau vairākus gadus, šogad tās saasināja tas, ka neilgi pirms šā gada konkursa Jūrmalā sākuma jūlijā tā dēvētajā melnajā sarakstā saistībā ar pozīciju Ukrainas krīzes jautājumā ar Latvijas ārlietu ministra Edgara Rinkēviča lēmumu tika iekļauti tādi Krievijas mākslinieki kā Josifs Kobzons, Valērija, Oļegs Gazmanovs un Ivans Ohlobistins, kas iepriekšējos gados bija aktīvi «Jaunā viļņa» pasākumu apmeklētāji un Valērija pat bija konkursa žūrijā.

Komentāri (149)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu