«Maxima Latvija» nodibinājusi uzņēmumu ar 500 000 eiro pamatkapitālu (7)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Pagājušajā nedēļā SIA «Maxima Latvija» nodibinājusi uzņēmumu SIA «Patrika» ar 500 000 eiro pamatkapitālu, aģentūru LETA informēja Uzņēmumu reģistrā (UR).

Kā liecina SIA «Firmas.lv» informācija, uzņēmums dibināts 2.decembrī. «Patrikas» vienīgā valdes locekle ir «Maxima Latvija» vadītāja Jeļena Kondrašova.

Kopumā pagājušajā nedēļā UR reģistrēti 299 jauni subjekti, kas ir par trim vairāk nekā pirms nedēļas.

No kopējā skaita visvairāk bija sabiedrību ar ierobežotu atbildību (SIA) - 275, pa 22 biedrībām un individuālajiem komersantiem, trīs nodibinājumi, pa vienai zemnieku saimniecībai un pilnsabiedrībai.

Lielākie reģistrētie komersanti pēc pamatkapitāla bija «Patrika», SIA «Kodolmedicīnas klīnika» ar 20 000 eiro, SIA «Apartment GMF» ar 18 000 eiro, SIA «Fishing Quotas Trade Exchange» ar 6000 eiro un SIA «Value Consulting» ar 10 000 eiro.

Pagājušajā nedēļā likvidēti 224 subjekti, kas ir par 106 vairāk nekā pirms nedēļas. Likvidētas 143 SIA, 32 individuālie komersanti, 23 zemnieku saimniecības, 21 individuālais uzņēmums, divas kooperatīva sabiedrības, pa vienai filiālei, pilnsabiedrībai un ārvalsts komersanta filiālei.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu