Valsts policija šogad sākusi 96 lietas pret pedofiliem (27)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Valsts policija šogad, kad plaši bija izvērsta tā dēvētā Imantas pedofila meklēšana, sākusi 96 kriminālprocesus par seksuāliem noziegumiem pret bērniem, aģentūra LETA noskaidroja Valsts policijā.

Par aizturēto skaitu informācija nav pagaidām apkopota, taču līdz 10.decembrim šogad sākti 96 kriminālprocesi par seksuāliem noziegumiem pret bērniem.

34 kriminālprocesi sākti par seksuāla rakstura darbībām ar personu, kura nav sasniegusi 16 gadu vecumu. Par pavešanu netiklībā sāktas 52 lietas, bet par pamudināšanu iesaistīties seksuālās darbībās sākti desmit kriminālprocesi.

Jau ziņots, ka kopš pavasara policija izvērsusi plašus pasākumus, lai notvertu tā dēvēto Imantas pedofilu. Noziedznieka meklēšana pagaidām ir bez rezultātiem, taču policijai izdevies aizturēt vairākus citus vīriešus aizdomās par noziegumiem pret bērniem.

Policija joprojām aicina gan turpināt aktīvi ziņot par aizdomīgām personām, gan sniegt jebkādu citu informāciju, kas var palīdzēt notvert Imantas pedofilu.

Informāciju policijai var sniegt, zvanot pa tālruni 110, 67829202 vai pa anonīmo uzticības tālruni 67086677, kā arī vēršoties tuvākajā policijas iecirknī.

Komentāri (27)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu