«Rimi» sarūpējis pārsteigumu pirms gada veikalā dzimušajai meitenītei (21)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: thejbird, CC BY-SA 2.0

Mazumtirdzniecības uzņēmums SIA «Rimi Latvia» sarūpējis īpašu pārsteigumu pirms gada «Rimi» veikalā Bauskā dzimušajai meitenītei, aģentūrai LETA stāsta «Rimi Latvia» pārstāve Dace Valnere.

Viņa norāda, ka uzņēmums meitenītei ir sagatavojis arī dāvanu pirmajā dzimšanas dienā, kas tiks pasniegta nākamnedēļ, kad ģimene plāno būt Bauskā.

LETA iepriekš ziņoja, ka pērn 7.janvārī «Rimi» veikalā Bauskā piedzimusi meitenīte, aģentūrai LETA apstiprināja «Rimi Latvia» pārstāve. Veikala darbinieki operatīvi izsauca neatliekamo medicīnisko palīdzību, kas nogādāja jauno māmiņu un viņas jaundzimušo mazuli Jelgavas slimnīcā.

Kā atzīmē Valnere, gada garumā kopš meitenītes dzimšanas brīža «Rimi» ik mēnesi 70 eiro vērtībā jaundzimušās ģimenei nogādāja dažādas bērniņam nepieciešamās preces, tostarp autiņbiksītes, bērnu kopšanas preces, rotaļlietas, kā arī nepieciešamos produktus mazuļa ēdināšanai.

Kā ziņots, «Rimi Latvia» apgrozījums 2013.gadā bija 672,33 miljoni eiro, kas ir par 6,6% vairāk nekā 2012.gadā, kad apgrozījums bija 630,8 miljoni eiro. Tikmēr uzņēmuma peļņa 2013.gadā sarukusi par 4,3% - no 12,73 miljoniem eiro 2012.gadā līdz 12,18 miljoniem eiro 2013.gadā.

SIA «Rimi Latvia», kas līdz 2001.gada 1.februārim darbojās ar nosaukumu Latvijas-Polijas-Holandes kopuzņēmums SIA «Interpegro-Latvija», dibināta 1992.gada 13.janvārī. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 14 719 466 eiro. «Rimi Latvia» ir Zviedrijas mazumtirgotāja «ICA AB» meitasuzņēmums Latvijā.

«Rimi Latvia» tīklā patlaban ir 113 trīs formātu veikali: 24 «Rimi» hipermārketi, 40 «Rimi» lielveikali un 49 zemo cenu veikali «Supernetto». «Rimi» un «Supernetto» veikali darbojas 27 Latvijas pilsētās.

Komentāri (21)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu