Dons atgriežas pēc garā ceļojuma uz Varanasi (32)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

14.martā pēc vairāk kā 25 000 kilometru garā ceļojuma līdz pat «pasaules malai» - Vladivastokai un Indijas vecākajai pilsētai, svētvietai Varanasi, uz LOC Rožu zāles skatuves atgriežas Dons ar jaunā albuma koncertprogrammu «Ceļojums», portālam «Apollo» vēsta Liepājas Olimpiskā centrā kultūras projektu vadītājs Aigars Kārkliņš.

Koncertā tiks prezentēts mūziķa jaunākais veikums albumā «Ceļojums», kurā apkopotas emocijas, izjūtas un pārdzīvojumi pēc tālā ceļojuma līdz «pasaules malai.»

«Sirsnība un starojums no klausītājiem dod emocijas, biezas, brīžiem tādas, ko grūti savaldīt un uzreiz saprast - to visu vajadzēja atšķetināt un tad atkal sakopot. Tieši tāpēc izvēlējos izkāpt no savas komforta zonas un doties plašumā viens, kur tu pats - cilvēks - esi mazs, kur var vienatnē apcerēt laimi, skumjas, mīlestību, vientulību, kur tu vari ilgoties un cerēt. Šīs visas emocijas un sajūtas savīsies jaunajā koncertprogrammā.» saka Dons.

Līdztekus jaunā albuma kompozīcijām neatņemama koncerta sastāvdaļa būs mūziķa «zelta fonda» hīti, bez kuriem, kā saka pats Dons, nav iedomājama neviena viņa uzstāšanās publikas priekšā.

Šajā gadā Dons uz Liepāju pošas jau stipri kuplākā sastāvā, līdzi ņemot savu ierasto pavadošo sastāvu – Māci Auziņu (ģitāra), Tomu Poišu (bass) un Rūdolfu Dankfeldu (bungas).

Pagājušais gads mūziķim bijis ļoti ražīgs, ko apliecina 12.janvārī Latvijas Nacionālās operas Jaunajā zālē notikušā svinīgā ceremonija, kurā tika paziņoti nominanti Mūzikas ierakstu balvai «Zelta mikrofons». Ar sešām nominācijām līderis ir tieši Dons, kurš arī šogad startēs ar trīs dziesmām, diviem klipiem, albumu un koncertierakstu. Labākās dziesmas kategorijā izvirzīti pat divi mūziķa hīti «Medus podus» un «Tev piedzims bērns». Abi šie hīti izskanēs arī Liepājas koncertā.

Koncerts LOC Rožu zālē 14.martā pulksten 19:00.

Biļetes uz koncertu iepriekšpārdošanā «Biļešu paradīze» kasēs visā Latvijā un Liepājas Olimpiskajā centrā.

Komentāri (32)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu