Divas stjuartes «Ryanair» lidojuma laikā gūst nopietnas traumas (17)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Divas lidsabiedrības «Ryanair» stjuartes nonākušas slimnīcā pēc lidojuma laikā pārciestas turbulences. Ārvalstu mediji vēsta, ka lidmašīna, kas bija ceļā no Reusas Spānijā uz Beļģijas galvaspilsētu Briseli, iekļuva spēcīgā turbulences zonā virs Pireneju pussalas.

Lidmašīnas piloti pēc turbulences zonas atstāšanas pieņēma lēmumu veikt avārijas nosēšanos Francijas pilsētā Bordo, jo divas stjuartes bija guvušas traumas.

«Boeing 737-800» lidmašīnā viena no stjuartēm lauza potīti, jo viņai uztriecās virsū dzērienu ratiņi. Kā stāsta aculiecinieki, otra cietusī stjuarte tika «uzsviesta gaisā» līdz pat lidmašīnas griestiem, un kritiena rezultātā traumējusi muguru.

«Uz Bordo nekavējoties izlidoja cita lidmašīna un apkalpes locekļi, lai pēc iespējas mazāk aizkavētu lidojumu uz Briseli. «Ryanair» atvainojas pasažieriem, kuri aizkavējās turbulences dēļ,» norādījis «Ryanair» pārstāvis.

Bordo lidostas pārstāvis vietējiem medijiem atklāja, ka «lidmašīnas pasažieri pārdzīvoja ļoti spēcīgu turbulenci, un var pat teikt, ka lidaparāts iekļuva tādos kā gaisa burbuļos. Abas cietušās ir nogādātas slimnīcā un viņas jūtas labi.»

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu