Ždanoka noliedz, ka saņēmusi naudu no Krievijas (175)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Eiropas Parlamenta (EP) deputāte Tatjana Ždanoka noliedz, ka būtu saņēmusi finansējumu no Krievijā izveidotā tautiešu atbalsta un tiesību aizsardzības fonda 16.marta pasākumiem Latvijā.

Jau ziņots, ka Krievijā izveidotais tautiešu atbalsta un tiesību aizsardzības fonds piešķīris 16.marta pasākumiem Latvijā 25 000 eiro, Latvijas Televīzijas raidījumā «Rīta Panorāma» teica Drošības policijas (DP) priekšnieks Normunds Mežviets.

Mežviets pastāstīja, ka līdzekļi piešķirti Beļģijā bāzētai nevalstiskai organizācijai, starp kuras dibinātājiem ir EP deputāte Tatjana Ždanoka un kustības «Latvija bez nacisma» koordinators Josifs Korens.

Telefonintervijā Latvijas Televīzijas raiījumam «Panorāma» Ždanoka sacīja: «Nu, laikam DP šo naudu saņēmusi, es neko neesmu sāņēmusi. Tas ir viss, vairāk es nekomentēšu.»

Sevi par antifašistiem dēvējošie cilvēki rīkošot semināru - konferenci ar pseidozinātnieku piedalīšanos, kā arī piedalīsies pasākumos Rīgas ielās.

Komentāri (175)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu