Džonijam Depam drīzumā veiks operāciju (4)

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Holivudas aktieris Džonijs Deps ir savainojis roku Austrālijā, kur ar viņa piedalīšanos tiek uzņemta jauna sērijas «Karību jūras pirāti» filma, un trešdien dodas atpakaļ uz ASV, kur viņam tiks izdarīta operācija, ziņoja Austrālijas prese.

Deps, kurš «Karību jūras pirātos» tēlo kapteini Džeku Sperovu un filmējas Austrālijas austrumu piekrastes tūrisma rajonā Goldkoustā, savainoja roku nedēļas nogalē, bet tas nenotika filmēšanās laikā vai filmas uzņemšanas laukumā, ziņoja laikraksts «Gold Coast Bulletin».

Disneja kinostudijas preses sekretārs laikrakstam apstiprināja ziņu par Depa rokas ievainojumu, bet piebilda, ka filmas izlaišanas datums paliek nemainīgs - 2017.gada 7.jūlijs.

«Gold Coast Bulletin» vēstīja, ka Deps lido uz Losandželosu ar privātu lidmašīnu, bet atgriezīsies Austrālijā divu nedēļu laikā. Viņa prombūtne «minimāli» ietekmēs filmas producēšanas grafiku.

Topošā filma «Karību jūras pirāti: Miruši vīri neko nestāsta» («Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales») ir piektā no šīs sērijas filmām.

Vietējā policija informēja, ka otrdien uzņemšanas laukumā mēģināja iekļūt kāds vīrietis pirāta tērpā ar papagaili uz pleca un ar nazi, bet apsardze viņu apturēja.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu