«Nošaujamo sarakstā» it kā iekļautā Sobčaka pamet Krieviju (173)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Pēc tam, kad medijos izskanēja baumas par tā dēvētā «nošaujamo saraksta» pastāvēšanas, kuru esot sastādījuši opozicionāra Borisa Ņemcova slepkavas, žurnāliste Ksenija Sobčaka nolēmusi uz kādu laiku aizbraukt no Krievijas, vēstī «Kommersant». 

Iepriekš jau vēstīts, ka Sobčaka un radiostacijas «Eho Moskvi» galvenais redaktors Aleksejs Venediktovs pastiprinājuši savu apsardzi.

Mediji vēstī, ka piektdien, 13.martā, Sobčaka kādā restorānā sarīkojusi atvadu vakariņas, kurās viņa ieradās ar diviem miesassargiem un vīru Maksimu Vitorganovu.

Viņa vakariņās pavēstījusi, ka sestdien, 14.martā, pametīs Krieviju «uz kādu laiku».

Viņas piederīgie pastāstījuši, ka šādu lēmumu žurnāliste pieņēmusi pēc specdienestu ieteikuma. Nav zināms, uz kurieni devās žurnāliste un kad viņa būs atpakaļ.

Tā dēvētajā «nošaujamo sarakstā» esot iekļauta Sobčaka, Venediktovs un ārzemēs dzīvojošais Mihails Hodorkovskis. Iepriekš Krievijas prezidenta Vladimira Putina preses sekretārs Dmitrijs Peskovs šīs ziņas nosauca par absurdām.

Kā zināms, pēc Ņemcova noslepkavošanas, Sobčaka esot saņēmusi draudus, viņai pateikts: «Ņemiet vērā, jūs nākamā, Ksenija.»

Komentāri (173)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu