Zolitūdes traģēdijā bojāgājušā sieva: Dombrovskim vajadzētu aiziet no politikas (130)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Bijušajam Ministru prezidentam, pašreizējam Eiropas Komisijas viceprezidentam Valdim Dombrovskim (V) vajadzētu aiziet no politikas un atgriezties pie savas iepriekšējās nodarbošanās.

To šodien Zolitūdes lielveikala «Maxima» traģēdijas parlamentārās izmeklēšanas komisijas sēdē sacīja Aļona Burve, kurai traģēdijā gāja bojā vīrs.

Viņa arī norādīja, ka būtu pareizi, ja Dombrovskis parādītu savu goda prātu un atteiktos no Triju Zvaigžņu ordeņa. Attiecīgās domas viņa pauda krievu valodā īsi pirms komisijas sēdes beigām, līdz ar to ekspremjeram nebija iespējas uz tām tieši atbildēt.

Taču uz Burves vēl agrāk sacīto politiķis atbildēja, ka pauž visdziļāko līdzjūtību traģēdijā bojā gājušo piederīgajiem. Viņš norādīja, ka pēc notikušā bija svarīgi izdarīt visus nepieciešamos secinājumus, ko valdība arī darīja.

Komisijas priekšsēdētājs Ringolds Balodis (NSL) norādīja, ka nedz ekonomikas ministrs Daniels Pavļuts, nedz Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs (SC) pēc traģēdijas neatkāpās no amata.

Balodis komisijas sēdi kopumā nodēvēja par «demokrātijas paraugstundu».

Komentāri (130)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu