Pēkšņs pavērsiens Ņemcova slepkavības lietā (120)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Krievijas politiķa Borisa Ņemcova iespējamais slepkava Zaurs Dadajevs pirmdien paziņojis, ka viņam ir alibi - nozieguma brīdī viņš atradies citur, vēsta Krievijas mediji.

«Pēc Dadajeva teiktā, slepkavības brīdī viņš atradās citā vietā,» Krievijas ziņu aģentūrai TASS paziņojis viņa advokāts Ivans Gerasimovs.

Viņš paskaidrojis, ka aizstāvība un aizdomās turamais pagaidām izmeklēšanai neziņos par Dadajeva alibi esamību. «Pagaidām mēs paši visu pārbaudīsim, savāksim pierādījumus, bet pēc tam to visu nodosim izmeklēšanai,» teica advokāts.

Par alibi iepriekš ziņoja arī aizdomās turamais Tamerlans Eskerhanovs. Pēc viņa teiktā slepkavības naktī viņš atradies naktsklubā. Kā ziņoja TASS, pašlaik šī informācija tiekot pārbaudīta.

Iepriekš izskanēja, ka kādreizējā Čečenijas policijas virsnieka Zaura Dadajeva atzīšanās līdzdalībā Krievijas opozīcijas politiķa Borisa Ņemcova slepkavībā varētu būt panākta spīdzinot, trešdien pavēstījis Kremļa cilvēktiesību padomes pārstāvis Andrejs Babuškins.

Komentāri (120)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu