Nopeļ Kanje Vesta gaidāmo uzstāšanos rokmūzikas festivālā (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Britu rokgrupas «The Rolling Stones» ģitārists Ronijs Vuds nopēlis amerikāņu repera Kanjes Vesta gaidāmo uzstāšanos šī gada Glastonberijas mūzikas festivālā.

«The Rolling Stones» bija festivāla galvenie viesi 2013.gadā.

Vuds norāda, ka reperim neesot vietas pasākumā, kurā dominē rokmūzika. «Mani tas izved no pacietības, tāpēc cenšos par to pārāk daudz nedomāt,» viņš teica britu laikrakstam «Daily Mirror». «Glastonberija ir rokmūzikas mājvieta. Un, vai zināt, Kanje nav nekāds rokmūziķis.»

«Viņš ir labs izklaidētājs un zina, kā aizraut klausītājus ar savu lamāšanos. Taču, ja aizdomājas par festivāla būtību, tā ir nepareizā izvēle. Lai viņam veicas, jo nezinu, vai viņš izdzīvos, kad nonāks uz skatuves. Cilvēki, kuri uz Glastonberiju dodas klausīties rokmūziku, kļūst arvien aizkaitinātāki par visiem reperiem un R&B dziedātājiem,» uzsver Vuds.

Vests būs viens no šī gada Glastonberijas galvenajiem izpildītājiem. Viņš uzstāsies uz «Pyramid» skatuves sestdien, 27.jūnijā.

Vietnē «change.org» ierosināta petīcija pret Vesta uzstāšanos festivālā, kas līdz šim savākusi vairāk nekā 125 000 parakstu.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu