Samanta Tīna klajā laiž jaunu singlu un videoklipu (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Nakts klubā «CoyoteFly» Samanta Tīna prezentē savu jauno singlu un videoklipu nu pat tapušajam skaņdarbam - «Flirts»,  ko apvienoja ar savas dzimšanas dienas svinībām,

Savu dzimšanas dienu Samanta Tīna turpināja atzīmēt sniedzot īpašu koncertu uzstājoties kopā ar grupu «DaGamba». Koncerta kulminācija tika sasniegta brīdī, kad pirmo reizi plašākai publikai tika prezentēts Samantas Tīnas jaunais singls »Flirts» un tā videoklips. Jaunās dziesmas mūzikas autors ir grupas «Prāta vētra» dalībnieks Ingars Viļums, teksta autors Mārcis Liepiņš.

«Esmu par vienu skaistu dziesmu un klipu bagātāka. Man prieks, ka man izdevās iecerētais un savu jaunā singla prezentāciju varēju uzdāvināt sev, saviem atbalstītājiem un visiem viesiem savos svētkos. Esmu gandarīta un apmierināta ar rezultātu, ceru, tas priecēs mūzikas mīļotājus visā Latvijā. Īpašs prieks man ir par to, ka dzīve man pēdējā laikā piespēlē daudz jaunus, labus, talantīgus un atsaucīgus cilvēkus ar kuriem sadarboties ir liels gods un neviltots prieks.»

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu