Holandiešu pilots paredzējis traģiskos notikumus «Germanwings» lidmašīnā (61)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Kāds holandiešu pilots divus mēnešus pirms aviokompānijas «Germanwings» traģiskās avārijas rakstījis, ka viņam ir bail nonākt situācijā, kad viņš lidojuma laikā dodas uz tualeti, un pilotu kabīnes durvis tikmēr tiek aizslēgtas, vēsta «New York Post».

Apvienoto Arābu Emirātu aviokompānijas pilota Jana Košereta rakstītais izrādījies baiss pareģojums nesenajiem notikumiem Alpos. Pilots rakstīja, ka lidmašīnās ieviestās augstās tehnoloģijas liedz iespējamajiem lidmašīnu nolaupītājiem iekļūt pilotu kabīnē, taču tas netraucē ļaunu nodomu vadītam pilotam pārņemt lidmašīnas vadību.

«Ceru, ka nekad nebūšu situācijā, kad es dodos uz tualeti un atgriežoties secinu, ka pilotu kabīnes durvis nav iespējams atvērt,» pilots rakstīja izdevumam «Aviation News». «Es dažkārt domāju, kas sēž man blakus pilotu kabīnē. Neatkarīgi no tā - pazīstat šo cilvēku vai tikko esat viņu saticis, kur garantija, ka varat viņam/viņai uzticēties?» jautā pilots.

«Varbūt viņa dzīvē noticis kas šausmīgs...»

Jau ziņots, ka pilots Andreass Lubics nogaidīja, kad lidmašīnas kapteinis pamet pilotu kabīni, lai dotos uz tualeti un tad sāka lidmašīnas nolaišanos, ietriecoties Alpu kalnos.

Komentāri (61)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu