Arvien mulsinošākas «Germanwings» pilota personīgās dzīves detaļas (77)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Bēdīgi slavenais aviokompānijas «Germanwings» pilots Andreass Lubics dažas nedēļas pirms katastrofas atklājis savai draudzenei, ar kuru kopā dzīvoja, ka viņam ir dēka ar kādu stjuarti, vēsta ārvalstu mediji.

27 gadus vecais Lubics esot pastāstījis 26 gadus vecajai Ketrīnai Goldbahai, ka viņam ir romāns ar «Germanwings» stjuarti Mariju, par to ziņo vācu medijs «Bild».

Iepriekš kā viens no iemesliem, kāpēc pilots nogāza lidmašīnu, tika minēts fakts, ka viņu pameta draudzene, ar kuru kopā viņš dzīvoja.

Tāpat medijs raksta par jau izskanējušo informāciju, ka Lubica draudzene zinājusi par viņa veselības problēmām un bijusi optimistiski noskaņota, ka abi kopā tās pārvarēs. Neilgi pirms aviokatastrofas pāris esot kopīgi atpūties.

Tāpat «Bild» ziņo, ka vienā no pēdējām vizītēm pie neirologa ārsts norādījis, ka pašnāvnieciskās tieksmes viņa pacientam vairs nav novērotas.

Tikmēr neskaidrības joprojām apvij katastrofas vietā it kā atrasto videomateriālu ar pēdējām sekundēm pirms katastrofas. Izmeklētājs Žans Marks Meničini kategoriski noliedzis, ka katastrofas vietā būtu atrasts ar mobilo telefonu filmēts video.

Tikmēr speciālisti uzsver, ka neviens mobilais telefons nebūtu izturējis tādu triecienu, kāds bija, lidmašīnai ietriecoties kalnā. Vienlaikus speciālisti nenoliedz, ka teorētiski ir iespējams, ka šāda trieciena rezultātā atmiņas karte ir palikusi neskarta.

Komentāri (77)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu