ĀM izsaka visdziļāko līdzjūtību Krievijai saistībā ar katastrofu Ohotskas jūrā (17)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Latvijas Ārlietu ministrija ceturtdien izteikusi visdziļāko līdzjūtību Krievijai sakarā ar 2.aprīlī notikušo zvejas kuģa «Daļnij Vostok» katastrofu Ohotskas jūrā, portāls «Apollo» uzzināja ministrijā.

Ministrija izsaka līdzjūtības apliecinājumus bojā gājušo ģimenēm un tuviniekiem un visiem cietušajiem novēl pēc iespējas ātrāku izveseļošanos.

Saskaņā ar Ārlietu ministrijas rīcībā esošo sākotnējo informāciju uz kuģa bija arī 3 Latvijas valstspiederīgie, no kuriem divi ir izglābti, bet par trešo pagaidām ziņu nav. Ārlietu ministrija un Latvijas vēstniecība Maskavā turpina uzturēt kontaktus ar atbildīgajām Krievijas institūcijām, lai saņemtu visu nepieciešamo aktuālāko informāciju.

Šodien Krievijas Tālajos Austrumos Ohotskas jūrā pie Kamčatkas pussalas nogrima Krievijas traleris «Daļnij Vostok», kura katastrofā gāja bojā vismaz 54 jūrnieki.

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu