Intervija: Samanta Tīna par karjeru, popularitāti, dzīvi un pieaugšanu (43)

Sejas.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicātes foto

31.martā dziedātāja Samanta Tīna nosvinēja savu divdesmit sesto dzimšanas dienu. Svētki tika svinēti uz skatuves un apvienoti ar jaunā singla «Flirts» prezentāciju. Singlam ir uzfilmēts video klips, kuru dziedātāja sev pasniedza kā dāvanu svētkos.

Tik tikko esi nosvinējusi dzimšanas dienu, kādas sajūta? Jūti, ka dzīvei pienācis klāt vēl viens gads?

Jā, tikko ir nosvinēta dzimšanas diena, kuras man ir daudz biežāk kā citiem, bet tas ir lieliski, ka viss gads vienos lielos svētkos! Viens gads klāt - nejūtos krasi vecāka, bet gan ar katru gadu gudrāka un pieredzes bagātāka, augu līdzi gadiem, un nav jau man daudz to gadu, tāds nieks vien ir, pats sākums!

Daudziem pirms dzimšanas dienām ir pārdomu laiks, citiem pat depresija, kā ir ar tevi?

Pēdējās nedēļas pirms dzimšanas dienas cenšos izdarīt lietas, kurām neesmu varējusi atrast laiku. Piemēram, pabeidzu lasīt sen iesāktu grāmatu vai izrevidēju skapi un atdodu sen nelietotas drēbes labdarībai.

Bērnībā mēs visi sapņojam, kaļam plānus, vai tas, ko kādreiz vēlējies šobrīd ir realitāte?

Jā, bērnībā ļoti gribēju dziedāt un ar lielu apbrīnu skatījos uz žurnālu vākiem, kur pozēja slavenības, sapņoju kādreiz būt viņu vietā! Tāpēc ir jātic un jāseko saviem sapņiem! Tie piepildās!

Māksliniekiem daudzi svētki jāpavada uz skatuves, tu arī dzimšanas dienu svinēji uz skatuves? Kāpēc?

Mūsdienās cilvēki ir pārņemti ar saviem darbiem un ikdienas rutīnu, citreiz pat tik ļoti iesīkstējuši tajā, ka grūti izrauties no mājas. Es vislabāk savus svētkus svinu veidā, kurā pati jūtos vislabāk - man tā ir skatuve, pie reizes arī «rutīnas» cilvēkus izrauju no mājas, aicinot uz savu ballīti!

Vai pati sev mēdz dāvināt dāvanas?

Jā, man ļoti patīk sevi apdāvināt, šajā jubilejā uzdāvināju sev jaunu singlu «Flirts» un tā videoklipu, ar kuru dalos ar ikvienu.

Reiz bija nebēdnīga meitene kliedzoši sarkaniem matiem, nu ir eleganta lēdija melniem matiem..

Lai vai kāda ir matu krāsa, tas jau nemaina cilvēka būtību. Sarkanmate biju tīne, tagad esmu izaugusi, vizuāli, šobrīd, izskatos tā, kā jūtos iekšēji un galvenais harmonijā ar sevi!

Tu jau daudz gadus esi uz skatuves, laikam ejot esi mainījusies arī muzikāli, kuras ir tās lielākās pārmaiņas?

Mainījusies, manuprāt, ir mana iekšējā pasaule un līdzi tai arī uztvere un dziesmu, emociju pasniegšanas veids. Esmu pieaugusi.

Vai ir kaut kas tāds tavā karjera ko nožēlo?

Neko nenožēloju, ir varbūt lietas, ko šobrīd darītu savādāk, kā darīju toreiz, bet no kļūdām mēs mācāmies un kļūstam stiprāki, gudrāki un pieredzes bagātāki - divreiz uz tā paša grābekļa nekāpsim!

Kā ar stresu, gadiem ejot samazinās vai palielinās?

Stress ir, bija un būs, un es uzskatu, ka tas ir tikai pareizi un normāli, tas nozīme - ka man rūp tas, ko es daru. Ja stresa nebūtu, tad tas jau ir slikti, kā es saku - atstrādāšana, bez emocijām un atbildības!

Pastāsti kā tapa tavs jaunais videoklips «Flirts»?

Klipa filmēšana gāja ļoti raiti uz priekšu, bet tajā pat laikā bijām ļoti nogurdinoši, jo filmējām visu vienā dienā, tā notika, jo operators tikai nedēļas nogalēs ir Latvijā. Esmu ļoti apmierināta ar rezultātu. Stāsts ir par mūsdienu sievietēm, kuras gaida mājās savus mīļotos, it kā neuzspīlēti un it kā negaidot, taču ilgas un gaidas ņem virsroku. Sākas stress, seko muļķīgas rīcības, nepareizi lēmumi, kuri beigu beigās sevi neattaisno un liek pasmieties pašiem par sevi. Lūk, ko mīla mums nodara!

Vai jaunais klips ir albuma priekšvēstnesis?

Jaunā dziesma ir iesākums jaunajam, plānotajam albumam, kurš vēl jāaudzē un pie tā jāstrādā, esmu procesā. Mūžu dzīvo, mūžu mācies sevi pilnveidojot un attīstot!

Skatoties tavu portāla «Facebook» profilu ir redzams, ka esi sākusi pievērst pastiprinātu uzmanību savai jau tā perfektajai figūrai daudz laika pavadot sporta zālē?

Sporta zāle mani motivē! Redzot pārmaiņās, kas tuvina mani maniem noteiktajiem mērķiem vizuālajā ziņā, tā ir arī cīņa ar sevi un savu raksturu - pārkāpt saviem rāmjiem no «es vairs nevaru» uz «nē, es to varu, un izdarīju!»

Vai kopā ar sportošanu nāk arī veselīga ēšana?

Ēdienkartē nelietoju kartupeļus un baltmaizi, kā arī visu, kas satur glutēnu! - Tieši tas ir tas grūtākais, sevi piespiest, tas arī ir darbs un cīņa ar sevi!

Vai tev nešķiet, ka cilvēki, kuri pie spoguļa pavada pārāk daudz laika, kļūst ārišķīgi un vairs nepievērš uzmanību iekšējām vērtībām?

Arī man nepatīk tādi cilvēki, kas stundām ilgi var pavadīt laiku pie spoguļa, tajā pašā laikā pazaudējot laiku, lai īstenotu savus mērķus.

Tu esi atpazīstama personība, tev patīk būt populārai? Popularitāte palīdz vai traucē?

Es mīlu savu dzīvu, pati to esmu izvēlējusies, katrai profesijai ir savas ēnu puses, bet ar tām ir jāmāk sadzīvot un pieņemt! Ir grūti šad un tad, bet tad es sev atgādinu, ka tas ir tas, ko gribēju un uz ko pati gāju.

Popularitāte līdzi nes arī daudzus, kuri vēlas būt draugi, kā tu atšķir, kuri kontaktējas ar tevi, jo tu esi Samanta no tiem, kuriem ir būtiski ir kontaktēties ar Samantu Tīnu, populāro dziedātāju?

Man nav daudz draugu, man ir labi ar tiem, par kuriem tiešām esmu simts procentus pārliecināta, ka varu uzticēties.

Ar kādiem pieciem vārdiem tu sevi raksturoti?

Esmu mērķtiecīga, ar raksturu, harizmātiska, niķīga, mīlu strādāt.

Atklāj kādu lietu par sevi, kuru vairums nezina par tevi?

Es nedziedu dušā!

Kāds ir tavs dzīves moto?

Realitāte ir nepastāvīga, tāpēc jākustas uz priekšu!

Komentāri (43)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu