Situācija Latvijā neuzlabosies, paredz Grigule (388)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Eiroparlamenta deputāte Iveta Grigule (ZZS) uzskata, ka pašreizējā Valsts prezidenta Andra Bērziņa lēmums nekandidēt uz otro prezidentūras termiņu Latvijas situāciju neuzlabos.

Neskatoties uz iepriekš vairākkārt izskanējušo informāciju, ka Bērziņam pārvēlēšanai nepietiktu Saeimas deputātu balsu, Grigule sarunā Latvijas Televīzijas raidījumā «Rīta Panorāma» pauda pārliecību, ka situācija būtu pavisam citāda, ja prezidents piekristu kandidēt.

«Man negribētos vērtēt [Bērziņa lēmumu] pozitīvi vai negatīvi. Ja cilvēks ir tik augstā amatā, viņam jādomā trīs soļi uz priekšu [..] Viņam balsu [pārvēlēšanai] pietiktu. Patiesība ne vienmēr ir acīmredzama, balsu noteikti pietiktu,» viņa sacīja.

Tāpat Grigule norādīja, ka nākamais Latvijas prezidents nebūs spēcīgāks par Bērziņu. «[Pēc Bērziņa lēmuma] situācija Latvijas valstī noteikti neuzlabosies. Jaunais prezidents nebūs ne skaistāks, ne gudrāks. Nebūs tik spēcīgs kā Bērziņš. Partijām nav vajadzīgs spēcīgs kandidāts. Politiķi vien grib, lai prezidents skaisti runātu,» pauda viņa.

Grigule arī neslēpa, ka «daudzi uzelpo pēc šīs biedēšanas kampaņas», kas saistīta ar Bērziņa atkārtotu kandidēšanu.

Komentāri (388)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu